Equipment
- Skärbräda
- Kniv
- Stekpanna
- Kastrull
Ingredienser
- 50 g Basmatiris
- 3 st (150g) Korv av Mat Rätt
- 200 g Krossade Tomater
- 4 msk Osötad chilisås från Felix
- Ca 1 dl (60g) Små vita bönor från Go Green
- 1/2 st Gul lök
- 1 1/3 tsk Olja
- 1 klyfta Vitlök
- 1 tsk Paprikapulver
- 2 krm Svartpeppar
- 1 krm Salt
- 1 msk Glutenfri soja
- 2 tsk Kalvfond
Instruktioner
- Koka riset i ca 11 min.
- Hacka lök, skiva korv i mindre storlek och stek korven och den hackade löken i oljan.
- Tillsätt bönorna och de övriga ingredienserna när korven börjar bli färdig.
- Låt stå och puttra på svag värme i några minuter och servera sedan med riset.
Nutrition
Kalorier: 500kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!