Chorizorulle med kebabsås Recept

Chorizorulle med kebabsås

Total tid 30 minuter
Måltid Lunch, Main Course, Middag
Kök Husmanskost
Portioner 1 pers
Kalorier 500 kcal

Equipment

  • Skärbräda
  • Kniv
  • Stekpanna

Ingredienser
  

  • 1 st 1 st Grovt Liba bröd
  • 3 st (150g) Korvar av Mat Rätt med smak av Chorizo
  • 2/3 tsk Olja
  • 1 tsk Honung
  • 1/2 dl Rödlök
  • 1 dl (ca 50g) Tomat
  • 1 dl (ca 30g) Isbergssallad
  • 2 msk Mild kebabsås från Felix
  • 2 st Feferoni
  • 1 tsk Persilja

Instruktioner
 

  • Börja med att skär chorizon i mindre bitar och stek dem därefter i olja.
  • När chorizon börjar få färg, tillsätt honung/agavesirap.
  • Ta av stekpannan från plattan eller stäng av spisen, men håll gärna chorizon varm.
  • Tärna all sallad och fördela den jämnt över brödet. Toppa sedan med chorizo, kebabsås och feferoni.
  • Rulla ihop och ät!