Klassikern man aldrig tröttnar på
Equipment
- Rivjärn
- Kniv
- Stekpanna
- Skärbräda
- Skål
Ingredienser
- 2 st (100g) Durum korvbröd Korvbrödsbagarn
- 2 st Korvar Mat Rätt
- 1/2 tsk Olja
- 1/2 dl Morot
- 1/2 dl Kål
- 4 msk (60g) Naturell kvarg 0,2%
- 2 tsk Lättmajonnäs
- 1 tsk Osötad senap Slotts
- 2/3 krm Salt
- 2 msk Osötad Ketchup Felix
Instruktioner
- Blanda kvarg, majonnäs, senap och kryddor i en skål.
- Grovriv kål och morot som blandas ner i kvargblandningen, ställ in detta i kylen så länge.
- Stek korv i olja och ha sedan i detta i korvbröd tillsammans med coleslawen.
- Servera med ketchup.
Nutrition
Kalorier: 500kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!