Korv med bröd & Coleslaw Recept

Korv med bröd & coleslaw

Klassikern man aldrig tröttnar på
Tillagningstid 30 minuter
Total tid 30 minuter
Måltid Lunch, Middag
Kök Husmanskost
Portioner 1 person
Kalorier 500 kcal

Equipment

  • Rivjärn
  • Kniv
  • Stekpanna
  • Skärbräda
  • Skål

Ingredienser
  

  • 2 st (100g) Durum korvbröd Korvbrödsbagarn
  • 2 st Korvar Mat Rätt
  • 1/2 tsk Olja
  • 1/2 dl Morot
  • 1/2 dl Kål
  • 4 msk (60g) Naturell kvarg 0,2%
  • 2 tsk Lättmajonnäs
  • 1 tsk Osötad senap Slotts
  • 2/3 krm Salt
  • 2 msk Osötad Ketchup Felix

Instruktioner
 

  • Blanda kvarg, majonnäs, senap och kryddor i en skål.
  • Grovriv kål och morot som blandas ner i kvargblandningen, ställ in detta i kylen så länge.
  • Stek korv i olja och ha sedan i detta i korvbröd tillsammans med coleslawen.
  • Servera med ketchup.
Keyword Gul lök, Kål, Korv av Mat Rätt, kvarg, Lunch, Majonnäs, Middag, Morot