Equipment
- Skärbräda
- Kniv
- Ugnsform
- Kastrull
Ingredienser
- 2 st (320 g) Röd paprika
- 3 st (150g) Korvar av Mat Rätt
- 2/3 tsk Olja
- 100 f Salsasås från Santa Maria
- 50 g Basmatiris
- 20 g Ost 10-11%
- 2 tsk Kalvfond
- 1/2 tsk Chilikrydda
Instruktioner
- Koka riset i ca 11 min, och skölj sedan av med kallt vatten.
- Sätt ugnen på 200° över- och undervärme.
- Skiva korv i mindre storlek och stek den ihop med oljan, kalvfonden och chilikryddan.
- När korven är klar blandar du den med salsan och det kokta riset.
- Skär av toppen på paprikan och rensa på så mycket innehåll som möjligt. Skär eventuellt av lite av botten så att den kan stå rakt på en plåt.
- Fyll paprikan med korvblandningen och toppa med osten.
- Sätt på locket på paprikan igen och ställ in plåten mitt i ugnen i ca 35–40 min.
Nutrition
Kalorier: 500kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!