Vem är jag och varför gör jag detta?

Jag är utbildad PT och har jobbat med träning sedan 2013. Jag är också utbildad kock och utbildad kostrådgivare. Min främsta slagkraft ligger i de praktiska erfarenheter jag fått genom att jobba med otroligt många människor, där jag har sett vad som är genomförbart och inte. Det gäller både hur vi tränar våra kroppar och vad vi stoppar i oss. Mina erfarenheter har format en helt ny filosofi kring kost och träning jämfört med de metoder jag först trodde på. För hur bra en strategi än verkar vara på papperet, så måste den också fungera i vardagslivet.

I början jobbade jag teoretiskt med vad som var optimalt ur ett näringsperspektiv, men efter några år insåg jag att det inte fungerade lika bra i praktiken. För hur beslutsamma människor än är till förändring, är det så lätt att tappa sugen när det börjar ta emot för mycket. Jag insåg att det gäller att behålla det psykiska välmåendet, annars orkar man inte hålla fast vid sina nya vanor. Och då blir det ingenting av den förändring som kosten skulle åstadkomma. Genomförbart är ett nyckelord i min matlagning.