NÄRPRODUCERAT

Våra korvar produceras av Härryda Karlsson utanför Göteborg, som bedrivit familjeverksamheten med sin traditionella korvstoppning sedan 1918. Dom är även en av västkustens främsta charkproducenter.

BAKGRUND

Det hela började på ett gym 2017 under en PT session i centrala Göteborg, där en PT/kostrådgivare och en korvmakare slog ihop sig, för att 2020 ta fram något som saknades på marknaden.

INNEHÅLL

För att kunna efterlikna näringsinnehållet i den välkända kycklingen så är vår korv därför enbart framtagen på rent svenskt nötkött och svensk kyckling, detta för att hålla ett så lågt fettinnehåll och så högt proteininnehåll som möjligt, till skillnad från all övrig korv på marknaden.

SMAKER

Vi ser till efterfrågan och vad som redan är bland det mest omtyckta på marknaden, smaker som passar för den som gillar orginalet, för den som vill ha det lite mer smakrikt och för den som gillar när det är lagom hett om öronen.

VISION

För oss är det viktigaste att man alltid ska kunna känna att man inte behöver äta olika, för att föra samman familjer. Att underlätta i vardagen när tiden inte räcker till, och för att optimera hälsan i samband med att lusten får sitt.