NÄRPRODUCERAT

Våra korvar produceras av Karlsson’s Charkuteri utanför Göteborg, som bedrivit familjeverksamheten med sin traditionella korvstoppning sedan 1918. Dom är även en av västkustens främsta charkproducenter.

BAKGRUND

Kostrådgivaren Isak Melin fick vintern 2020 nog av att vända på korvpaket efter korvpaket, utan att hitta något med ett vettigt näringsinnehåll. Med hjälp av Marcus Karlsson – VD på Härryda Karlsson, gjorde dom slag i saken för att ta fram en helt ny slags korv på den svenska marknaden.

Ugnsgratinerad korv med bröd Recept

INNEHÅLL

För att kunna efterlikna näringsinnehållet i den välkända kycklingen så är vår korv därför enbart framtagen på rent svenskt nötkött och svensk kyckling, detta för att hålla ett så lågt fettinnehåll och så högt proteininnehåll som möjligt, till skillnad från all övrig korv på marknaden.

SMAKER

Vi ser till efterfrågan och vad som redan är bland det mest omtyckta på marknaden, smaker som passar för den som gillar orginalet, för den som vill ha det lite mer smakrikt och för den som gillar när det är lite hetare om öronen.

Missa inte vår receptbank där vi delar med oss av flertalet goda och enkla recept, vi har något som passar alla.

VISION

För oss är det viktigaste att man alltid ska kunna känna att man inte behöver äta olika, för att föra samman familjer. Att underlätta i vardagen när tiden inte räcker till, och för att optimera hälsan i samband med att lusten får sitt. Man ska må bra av det man äter!

Tillbaka till toppen