NÄRPRODUCERAT

Våra korvar produceras av Karlsson’s Charkuteri utanför Göteborg, som bedrivit familjeverksamheten med sin traditionella korvstoppning sedan 1918. Dom är även en av västkustens främsta charkproducenter och använder sig enbart av råvaror från Sverige.

BAKGRUND

Kostrådgivaren Isak Melin fick vintern 2020 nog av att vända på korvpaket efter korvpaket, utan att hitta något med ett vettigt näringsinnehåll. Med hjälp av Marcus Karlsson – VD på Härryda Karlsson, gjorde dom slag i saken för att ta fram en helt ny slags korv på den svenska marknaden.

Ugnsgratinerad korv med bröd Recept

INNEHÅLL

För att kunna efterlikna näringsinnehållet i den välkända kycklingen så är vår korv därför enbart framtagen på rent svenskt nötkött och svensk kyckling, detta för att hålla ett så lågt fettinnehåll och så högt proteininnehåll som möjligt, till skillnad från all övrig korv på marknaden. Våra produkter är även laktos- samt glutenfria.

SMAKER

Vi ser till efterfrågan vad som redan är bland det mest omtyckta på marknaden, smaker som passar för den som är lite känslig, för den som vill ha det lite mer smakrikt och för den som gillar när det är lite hetare om öronen.

Missa inte vår receptbank där vi även delar med oss av flertalet goda och enkla recept, vi har något som passar alla. Tryck här för att komma direkt till denna!

VISION

För oss är det viktigaste att man mår bra av det man äter, och att man inte ska behöva kompromissa med smaken för att det ska passa alla i familjen. Att underlätta i vardagen när tiden inte räcker till, och för att optimera hälsan i samband med att lusten får sitt!

Tillbaka till toppen