Equipment
- Kniv
- Skärbräda
- Ugnsplåt
- Stekpanna
- Visp
Ingredienser
- 80 g (4 ark) Filodeg
- 2 st Korvar av Mat Rätt
- 30 g Ost 10-11%
- 4/5 dl (80g) Salsasås från Santa Maria
- 2/3 tsk Olja
- 2 msk Bostongurka
- 4 msk Osötad ketchup från Felix
- Lite uppvispat ägg
Instruktioner
- Börja med att sätta ugnen på 175 grader över- och undervärme.
- Skiva korven i små bitar och stek, när korven fått färg, häll i salsa och rör om. Stek i några minuter så att majoriteten av vätskan försvinner.
- Ta ett ark filodeg och pensla försiktigt ut ett tunt lager med vispat ägg över hela ytan.
- Lägg ut en del av korvblandningen (så att de räcker till alla rullar) och ost i mitten av kortsidan på filodegsarket. Vik sedan sidorna mot varandra och rulla försiktigt ihop till en rulle.
- Lägg rullen på en plåt med bakplåtspapper och upprepa med resterande ark.
- Pensla rullarna med ett tunt lager olja och ställ in dem mitt i ugnen i ca 30 min.
- Ta ut rullarna, skär till halvor och servera med bostongurka, ketchup och senap.
Nutrition
Kalorier: 500kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!