Equipment
- Skärbräda
- Kniv
- Stekpanna
Ingredienser
- 260 g Potatis
- 2 msk (20g) Risenta havremjöl
- 1 1/3 st (70g) Korv av Mat Rätt
- 1 dl (40g) Riven ost 10-11%
- 2 st Äggvitor
- 1 1/3 tsk Olja
- 2 krm Svartpeppar
- 2 krm Salt
- 100 g Lågkalori lingonsylt eller lingon
Instruktioner
- Grovriv potatisen och pressa ur så mycket vätska som möjligt.
- Skiva korv i mindre bitar och blanda ner korven och osten med potatisen och övriga ingredienser, förutom oljan.
- Forma till önskad storlek och stek i oljan på 2/3 av maxvärmen. Stek på båda sidorna tills raggmunkarna fått en fin färg.
- Ta av och servera med lingonsylten.Potatisbullar:Steg 1. Gör små hål i varje potatis med en gaffel och lägg in dessa i mikron i ca 9 min.
Nutrition
Kalorier: 500kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!