Korv med bröd & coleslaw

Ca 1 portion (500 kcal)

Ingredienser:
2 st (100g) Durum korvbröd (Korvbrödsbagarn)
2 st korvar (Korv av Mat Rätt)
1/2 tsk olja
1/2 dl morot
1/2 dl kål
4 msk (60g) naturell kvarg 0,2%
2 tsk lättmajonnäs
1 tsk Senap osötad (Slotts)
2/3 krm svartpeppar
2/3 krm salt
2 msk ketchup osötad (Felix) eller 1 msk Senap osötad (Slotts)

Gör såhär:
Steg 1.
Blanda kvarg, majonnäs, senap och kryddor i en skål.

Steg 2. Grovriv kål och morot som blandas ner i kvargblandningen, ställ in detta i kylen så länge.

Steg 3. Stek korv i olja och ha sedan i detta i korvbröd tillsammans med coleslawen.

Steg 4. Servera med ketchup.

Korvspäckad fläskkarré med miso, senap & kålsallad