Potatissallad med korv

Ca 4 portioner (ej kaloriberäknad)

Ingredienser:

1 kg kulpotatis (fast)
3 dl crème fraiche
2 msk grovkornig senap
1 msk dijonsenap
1 kruka kruspersilja
50 g bladspenat
1 kruka dill
2 st schalottenlök
20 g kapris
2 pkt korv (Korv av Mat Rätt)

Gör såhär:
Steg 1.
Koka potatisen i välsaltat vatten. Sila sedan av vattnet och låt potatisen svalna.

Steg 2. Blanda ihop crème fraiche, grovkornig senap och dijonsenap. Tillsätt sedan finhackad lök och kapris.

Steg 3. Dela ner potatisen i mindre bitar, förslagsvis en eller två gånger beroende på storlek. Blanda sedan potatisen med crème fraiche-röran.

Steg 4. Stek eller grilla korven.

Steg 5. Blanda sedan potatissalladen med finhackad persilja, dill och färsk spenat. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Servera!