Tryffelpasta med strimlad korv

Ca 1 portion (500 kcal)

Ingredienser:
80g tagliatelle
2 st korvar (Korv av Mat Rätt)
1/2 dl (20g) riven ost 10-11%
2 msk Milda mat lätt 4%
2 krm pressad vitlök eller krydda
1 krm tryffelolja
2 tsk (10g) soltorkad tomat paste / basilika paste (Santa Maria)
3-4 små champinjoner
Lite hackad bladspenat

Gör så här:
Steg 1.
Koka pastan.

Steg 2. Häll över och spara lite av pastavattnet i en skål när den kokat färdigt. Häll därefter ut resterande vatten och spola av pastan med kallt vatten.

Steg 3. Strimla korven i valfri storlek och stek i "paste" eller vanlig olja.

Steg 4. Tillsätt champinjoner och spenat när detta börjar få färg.

Steg 5. Ha efter ca 1-2 minuter även i pasta, Milda, ost och tryffelolja. Tryffelolja är väldigt smakrikt så ha i lite i taget och smaka av.

Steg 6. Häll i pastavatten för att få önskad konsistens på rätten. Smaka av med salt och svartpeppar!

Korvspäckad fläskkarré med miso, senap & kålsallad