Equipment
- Skärbräda
- Kniv
- Kastrull
- Stekpanna
Ingredienser
- 3 st (150g) Korvar av Mat Rätt
- 3/4 dl (60g) Basmatiris
- 2 dl (130g) Majs från Go Green
- 1/2 dl Hackad rödlök
- 1 tsk Olja
- 1/2 msk Glutenfri soja
- 2 msk Medium salsasås från Santa Maria
- 1 tsk Grönsaksfond
- 2 krm Paprikapulver
- 2 krm Salt
- 1 krm Svartpeppar
Instruktioner
- Börja med att koka upp vatten i en kastrull.
- Ha i ris i det kokande vattnet i ca 11 min, och häll sedan av vattnet samt skölj av med kallvatten.
- Under tiden som riset kokar, skiva och stek korven som den är.
- Blanda sedan i samtliga övriga ingredienser när denna börjar få färg, inklusive riset, och stek på ganska hög värme i ca 5-7 min under omrörning.
Nutrition
Kalorier: 500kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!