Equipment
- Kniv
- Skärbräda
- Kastrull
- Stekpanna
Ingredienser
- 1 1/5 dl (60g) Fullkorns makaroner
- 130 g Matkorv av Mat Rätt
- 2/3 tsk Olja
- 1 dl Lättmjölk
- 1 msk (10g) Risenta Havremjöl
- 1 dl Milda Mat Lätt 4%
- 1 krm Salt
- 1/2 krm Svartpeppar
- 2 msk Ketchup – Osötad/Stevia (Felix)
- Vitpeppar efter smak
Instruktioner
- Sätt en kastrull med vatten på kokning och ha i makaronerna när denna kokar efter anvisningarna på förpackningen.
- Skiva falukorven i tunna runda bitar som sedan steks i oljan.
- Häll av vattnet från makaronerna och blanda först i mjöl, sedan Milda, mjölk och kryddor.
- Värm upp dessa under noggrann omrörning, och ta av från plattan när detta börjat tjockna till
- Servera korven ihop med de stuvade makaronerna och ketchup.
Nutrition
Kalorier: 500kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!