Equipment
- Skärbräda
- Kniv
- Pajform
- Bunke
- Stekpanna
Ingredienser
- 1 1/5 dl (60 g) Vetemjöl special med fullkorn eller havremjöl/vetemjöl
- 60 g Kvarg 0,2%
- 1 tsk Bakpulver
- 2 krm Salt
- 1 1/3 st (70g) Korvar av Mat Rätt
- 2 krm Salt
- 2 1/2 tsk Sötströ
- 100 g Majs från Go Green
- 50 g Röd Paprika
- 1 dl Milda mat lätt 4%
- 100 g Salsasås från Santa Maria
- 20 g Ost 10-11%
- 2/3 tsk Olja
Instruktioner
- Sätt ugnen på 180° över- och undervärme.
- Blanda havremjöl (eller vetemjöl special), kvarg, bakpulver och salt. Knåda detta till en deg.
- Smörj in en passande pajform med oljan. Tryck tålmodigt ut degen så att den täcker både botten och kanterna.
- Skiva korven i mindre storlek och stek sedan i stekpanna. Blanda sedan i majsen, paprikan som finskurits, salsan och kryddorna. Häll sedan detta i pajformen.
- Häll avslutningsvis över Milda och toppa med den rivna osten.
- Grädda pajen mitt i ugnen i ca 40 min.
Nutrition
Kalorier: 500kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!