Vi delar med oss av vår version av Jambalaya
Equipment
- Kastrull
- Stekpanna
- Kniv
- Skärbräda
Ingredienser
- 3/4 dl (60g) Basmatiris
- 3 st Korvar Mat Rätt
- 2 tsk Olja
- 2/3 dl Salsa Santa Maria
- 1/2 st Gul lök
- 1 tsk Grönsaksfond
- 2 tsk Japansk soja
- 1 krm Salt
- 2/3 krm Svartpeppar
- 1 dl Bladspenat
Instruktioner
- Börja med att sätta vatten på kokning och koka sedan riset i 11 min.
- Skiva under tiden korven i mindre bitar (cirklar) som sedan steks i oljan.
- Ha även i löken när denna börjar bli färdig.
- Skölj sedan av riset med kallvatten, och ha i detta ihop med samtliga övriga ingredienser.
- Stek nu samtliga ingredienser på lite högre värme i ca 4-6 min.
- Servera och njut.
Nutrition
Kalorier: 500kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!