Equipment
- Kniv
- Skärbräda
- Kastrull
- Stekpanna
Ingredienser
- 2 2/3 st Korvar Mat Rätt
- 2/3 tsk Olja
- 3 st "buntar" (60g) Fidelini pasta
- 2 dl (200g) Krossade tomater
- 1 dl Milda mat lätt 4%
- 2 msk Gul lök
- 2 tsk Grönsaksfond
- 2 tsk Tomatpuré
- 3 dl Vatten
- 2 krm Salt
- 1 krm Mild paprikapulver
- 1 krm Torkad basilika eller lite mer färsk
- Svartpeppar efter smak
Instruktioner
- Strimla korven i små bitar som sedan steks i olja ihop med löken, som hackats innan.
- Blanda övriga ingredienser i en tjockbottnad kastrull, funkar även med en vanlig om man inte har en sådan, och låt koka upp.
- Ha även i den stekta korven och löken när grytan börjat koka, och ta av när pastan är färdig enligt anvisningarna på förpackningen. Tillsätt mer vatten om så önskas.
- Toppa med helst lite hackad färsk basilika och servera.
Nutrition
Kalorier: 500kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!