Equipment
- Kastrull
- Durkslag
- Kniv
- Skärbräda
- Stekpanna
Ingredienser
- 80 g Tagliatelle
- 2 st Korvar Mat Rätt
- 1/2 dl (20g) Riven ost 10-11%
- 2 msk Milda mat lätt 4%
- 2 krm Pressad vitlök eller vitlökskrydda
- 1 krm Tryffelolja
- 2 tsk (10g) soltorkad tomat paste / basilika paste Santa Maria
- 3-4 st Små champinjoner
- Lite hackad bladspenat
Instruktioner
- Koka pastan efter anvisning på paketet.
- Häll över och spara lite av pastavattnet i en skål när den kokat färdigt. Häll därefter ut resterande vatten och spola av pastan med kallt vatten.
- Strimla korven i valfri storlek och stek i "paste" eller vanlig olja.
- Tillsätt champinjoner och spenat när detta börjar få färg.
- Ha efter ca 1-2 minuter även i pasta, Milda, ost och tryffelolja. Tryffelolja är väldigt smakrikt så ha i lite i taget och smaka av.
- Häll i pastavatten för att få önskad konsistens på rätten. Smaka av med salt och svartpeppar!
Nutrition
Kalorier: 500kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!