Equipment
- Skärbräda
- Kniv
- Ugnsform
Ingredienser
- 2 st Durum korvbröd från Korvbrödsbagaren
- 2 st Kovar av Mat Rätt
- 1/2 dl (20g) Riven ost 10-11%
- 1 msk Rostad lök
- Senap
- Ketchup
- Hackad rödlök
- Hackad smörgåsgurka
- Jalapeños (valfritt)
- Hackad persilja
Instruktioner
- Börja med att sätta ugnen på antingen 175 grader varmluft eller 200 grader över- och undervärme.
- Lägg korven i varsitt bröd, och placera dem i en passande ugnsform som de sedan kan stå i utan att trilla omkull.
- Ha på ketchup & senap som vanligt.
- Hacka rödlök, smörgåsgurka och jalapeños (det sistnämnda är valfritt) strö över det över korven och avsluta med att toppa med ost. Ställ sedan in i mitten av ugnen i ca 25 min, men håll koll på färgen.
- Ta ut och servera med rostad lök och persilja.
Nutrition
Kalorier: 500kcal
Tried this recipe?Let us know how it was!